Jak se slaví u ElementAir: pozemská oslava pracovníků letecké společnosti

28.11.2010 15:06

V jejích očích se leskly slzy, které měla opravdu na krajíčku. „Jsem opravdu ta dojatá, to jste nemuseli,“ říkala třesoucím se hlasem ředitelka společnosti Element Air paní Věra svým zaměstnancům. Nejen z toho můžeme usoudit, že večírek uspořádaný na počest jejích narozenin se opravdu povedl.

 

Do potemnělé luxusní vily na okraji Stříbrné Skalice vstoupila ředitelka se svým řidičem a  asistentem v jedné osobě, Igorem, krátce po deváté hodině. Místnost se náhle rozzářila a přivítal jí sborový výkřik „Překvapení!“ a zpěv „Happy Birthday…“. Sjel se personál opravdu z celého světa, mnozí se ani pořádně neznali. „Jsem tu rád, je to pro nás dobrá příležitost se vidět a trochu lépe poznat,“ svěřil se nám pilot z New Yorku na jehož triku svítil nápis  „i love New York“. Po úvodním drinku přišlo na řadu předávání darů. Zaměstnanci se předháněli v originalitě a paní ředitelka by byla bývala bohatší o řadu krásných kusů. To by ale nesměla vytrysknout na světlo její neskutečná skromnost, když se obratem rozhodla všechny dary věnovat do tomboly. Ke stolu s cenami tak mohli začít hodit šťastní majitelé hrochů, diářů, trsátek a řady dalších nádherných a cenných předmětů. „Je to milé, jsem tak rád, že máme za ředitelku zrovna ji,“ řekl zaměstnanec, který si přál být jmenován (ale my jeho jméno záměrně nezveřejníme).

 

Pořadatelé Petr a Aneta si pro účastníky večírku připravili dvě seznamovací hry. „Víc se mi líbila ta, kde jsem na závěr mohl sníst sladký zákusek, ale ta první byla taky dobrá,“ řekl nám mladý pilot z Kazachstánu. Party pokračovala v rozjařené atmosféře až do pozdních nočních hodin. Všichni zaměstnanci ElementAiru si ji náležitě užili, bylo jen trochu nápadné, že nápadně vysoký počet letů této společnosti byl následující ráno a dopoledne zrušen.

 

/převzato z firemního časopisu společnosti ElementAir ElementAir´s World/

 

  

 

 

 

 

 

 

Zpět